Diners

In en rond onze havezathe zijn er verschillende mogelijkheden voor een bijzonder zakelijk diner. Heeft u een seminar of productpresentatie in ons koetshuis of kasteel en wilt u uw gasten tracteren op een bijzonder diner? Bij Den Alerdinck zijn er legio mogelijkheden om uw zakelijk diner onvergetelijk te maken.

Exclusief dineren in de havezathe

Voor exclusieve diners in het sfeervol ingerichte huis met de diverse stijlkamers zijn er diverse mogelijkheden. U ontvangt bijvoorbeeld uw gasten bij mooi weer achter op het bordes. Een prachtig uitzicht op de slotgracht, waarin letterlijk de zwarte – en witte zwanen voorbij komen zwemmen. Vervolgens geniet u met uw gasten van een exquise diner in de Rode Salon, waarbij u voor de spoom met uw gezelschap u even verplaatst naar de Gele Salon aan de voorzijde van het huis. Desgewenst sluit u af met een koffie en likeur in het souterrain.

Dineren in De Grachtenkamer

Onderin het kasteel tussen de gewelven bevind zich onze Grachtenkamer. Deze kamer is in stijl ingericht en geeft u tijdens het diner een prachtig uitzicht over de 3,5 kilometer gracht. In dit restaurant gedeelte kunt u met 30 personen in alle rust met kaarslicht dineren.

Meer weten over zakelijk dineren?

Voor de culinaire invulling en mogelijkheden van uw diner zullen wij u graag adviseren. Neem hiervoor contact met ons op.

shadow