Zakelijk

Directies van bedrijven en/of instellingen, die voor belangrijke beslissingen staan, willen die in alle rust nemen zonder daarbij te worden gestoord door de dagelijkse zaken. U zoekt daarom een locatie waarbij u in alle rust kunt vergaderen, waar u de mogelijkheid heeft om even de benen te strekken in een prachtige omgeving en waarbij u kunt beschikken over moderne comfort. Wilt u vergaderen op een inspirerende locatie, in plaats van een standaardcongrescentrum, dan bent u bij de Historische Buitenplaats Den Alerdinck aan het goede adres, omdat:

 

  • de ietwat afgelegen situering de rust garandeert die u zoekt
  • de Havezathe volledig van de buitenwereld afgesloten is, maar toch voorzien is van alle moderne voorzieningen, zoals wifi
  • alle ruimtes, ook voor plenaire zittingen gebruikt kunnen worden, maar er genoeg ruimtes zin om in kleinere groepen uiteen te gaan
  • de Historische Buitenplaats uitstekend bereikbaar is, met voldoende gratis parkeergelegenheid

 

U bevindt zich in een wereld, die van de jachtige buitenwereld lijkt te zijn afgesloten, maar die aan de andere kant via de huidige moderne communicatiemiddelen optimaal bereikbaar is. Zwolle ligt met adequate treinverbindingen binnen handbereik. Bovendien garandeert de slotgracht, waarbinnen het koetshuis en het kasteel liggen, als vergaderlocatie voldoende privacy en rust die nodig zijn voor deze bijeenkomsten. Deelnemers, die per auto arriveren, parkeren binnen de slotgracht.

 

Voor de nodige onderbrekingen en “even-de-benen-strekken” zijn er mooie wandelingen over de vele wandelpaden op en rondom de Historische Buitenplaats mogelijk. Natuurlijk bieden wij ook verschillende mogelijkheden voor lunch, diner en overnachting.

 

Kijk voor de verschillende mogelijkheden rustig verder op onze website, of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

shadow