Havezate

Een met hoge lindebomen omzoomde oprijlaan voert u naar de poortdeuren van Historische Buitenplaats Den Alerdinck. Ervaar hier de rust, charme en mooie natuur van een eeuwenoude havezate.

Via een mooie stenen trap bereikt u de imposante entree van het hoofdhuis. Op deze bel-etage zijn de verschillende leefruimtes te vinden, waaronder een prachtige eetzaal met openslaande deuren naar het grote terras en uitzicht over het water van de slotgracht. De romantische woonkamer biedt een schitterend uitzicht op het voorplein en verder is er een separate zitkamer aan de achterzijde.
Eveneens op de bel-etage bevindt zich de tweepersoons Jachtsuite, met aangrenzend een badkamer en landelijk ingerichte keuken.

In de hal leidt een prachtige dubbele houten trap naar de volgende etage. Daar zijn de Koningssuite en Prinsessensuite gelegen, met in totaal vier smaakvol ingerichte slaapkamers. Beide suites zijn voorzien van eigen sanitair en badkamer, waaronder één met een antiek ligbad op pootjes. Vanwege de prachtige details in de havezate achten wij de suites niet geschikt voor de allerkleinste kinderen.

Tot slot:
In het souterrain bevindt zich een romantische ‘woonkeuken’ en wie de klim naar de top waagt, eindigt op het dakterras bovenop de havezate. Hier geniet u van een fenomenaal uitzicht over de Historische Buitenplaats en verre omgeving.

shadow