Overnachten

Resideren als een vorst op Historische Buitenplaats Den Alerdinck. Midden in een prachtig natuurgebied openen de poorten naar dit riante landgoed zich voor u. Hier kunt verblijven in één van de luxe suites in de Havezate of een sfeervol appartement in de Oranjerie. Alle accommodaties zijn voorzien van WIFI, eigen woonkamer, terras en een luxueus uitgeruste keuken met vaatwasser.

Havezate
De havezate biedt de volgende overnachtingsmogelijkheden:

  • Koningssuite: zeer luxe en ruime 4-persoonssuite op de eerste verdieping.
  • Prinsessensuite: luxe en meer intieme 4-persoonssuite op de eerste verdieping.
  • Jachtsuite: 2-persoonssuite op de bel-etage met rustieke keuken en fenomenaal uitzicht over de omringende waterpartijen.
  • Gehele havezate: alle suites en gezelschapsruimten volledig tot uw beschikking.

De Koningssuite en de Prinsessensuite hebben de beschikking over een zeer ruime, landelijke keuken in het souterrain van de Havezate.

Oranjerie
In de Oranjerie bevinden zich twee volledig geoutilleerde 4- 5 persoonsappartementen, ieder met één slaapkamer op de begane grond (voorzien van een tweepersoons bed) en twee slaapkamers op de eerste verdieping (voorzien van eenpersoons bedden). Tevens beschikken de appartementen over een volledig ingerichte keuken met vaatwasser. De appartementen zijn vernoemd naar subtropische planten zoals die vroeger in oranjerieën ‘overwinterden': Acacia en Mimosa.

Hoe kunt u reserveren?

Voor een onvergetelijk verblijf op Den Alerdinck werken wij samen met
Buitenleven Vakanties. Op onze pagina Reserveringen en boekingen
treft u directe links aan om snel en eenvoudig een boeking te plaatsen.
Wij hopen u spoedig te mogen verwelkomen!

buitenlevenvakanties

shadow