Familiedag

Voor een bijzondere familiedag kunt u goed terecht op onze Historische Buitenplaats. We bieden diners aan op verschillende sfeervolle plekken in en rondom het kasteel. De Rode Salon en de Grachtenkamer in het kasteel, met uitzicht op de gracht, zijn perfect voor uw groep tot 33 personen. Voor groepen groter dan 30 personen hebben wij een historisch koetshuis waar u heerlijk met uw familie kunt dineren en feesten. Er zijn verschillende activiteiten die wij voor u kunnen organiseren. Het Den Alerdinck-team maakt er een echt feest van. Wij helpen u graag om een mooi programma in elkaar te zetten en heten u van harte welkom op de Historische Buitenplaats om dit door te spreken.

Natuurlijk bieden wij verschillende culinaire mogelijkheden om uw dag af te sluiten, voor gezelschappen tot 33 personen kunnen wij onze Grachtenkamer aanbevelen. Deze ruimte heeft een prachtig uitzicht op het meer aan de achterzijde van het kasteel. Bij mooi weer kunnen wij ook een barbecue organiseren in onze boomgaard, of wat dacht u van een walking diner in ons historische koetshuis. Wij bespreken de mogelijkheden graag met u.

Overnachten

Wilt u de festiviteiten laten doorlopen tot de volgende dag? Dat is mogelijk. Wij bieden verschillende overnachtingsmogelijkheden aan. Voor meer informatie, kijk bij onze overnachtingsmogelijkheden.

Meer weten?

Vraag meer informatie aan of neem contact op om uw wensen met ons te delen en onze mogelijkheden te horen.

shadow