Diners

In en rond onze havezathe zijn er verschillende mogelijkheden voor een bijzonder diner. Heeft u een familiedag, receptie of ander feest in ons koetshuis en wilt u hier de hele dag verblijven? Viert u het avondfeest elders en wilt u een bijzonder diner in de havezathe of wilt u in een ontspannen, romantische setting dineren in onze boomgaard? Het kan allemaal!

Exclusief dineren in de havezathe

Voor exclusieve diners in het sfeervol ingerichte huis met de diverse stijlkamers zijn er diverse mogelijkheden. U ontvangt bijvoorbeeld uw gasten bij mooi weer achter op het bordes. Een prachtig uitzicht op de slotgracht, waarin letterlijk de zwarte – en witte zwanen voorbij komen zwemmen. Vervolgens geniet u met uw gasten van een exquise diner in de Rode Salon, waarbij u voor de spoom met uw gezelschap u even verplaatst naar de Gele Salon aan de voorzijde van het huis. Desgewenst sluit u af met een koffie en likeur in het souterrain.

Meer weten over dineren bij Den Alerdinck?

Voor de culinaire invulling en mogelijkheden van uw diner zullen wij u graag adviseren. Neem hiervoor contact met ons op of vraag via onze website naar de beschikbaarheid en mogelijkheden.

shadow