Diner

In en rond onze Historische Buitenplaats zijn verschillende mogelijkheden voor een bijzonder diner. Een romantisch diner in onze boomgaard, een intiem diner in onze grachtenkamer met uitzicht op het meer, of een feestelijk diner in het koetshuis, het is allemaal mogelijk op Den Alerdinck.

Stijlkamers 

In het kasteel beschikken wij over verschillende stijlkamers, die allemaal ingericht kunnen worden voor een prachtig diner. Jullie ontvangen bijvoorbeeld jullie gasten bij mooi weer achter op het bordes. Een prachtig uitzicht op de slotgracht, waarin de zwarte en witte zwanen voorbij komen zwemmen. Vervolgens genieten jullie samen met jullie gasten van een exquis diner in de Rode Salon, waarbij jullie voor de spoom met jullie gezelschap even verplaatsen naar de Gele Salon, aan de voorzijde van het huis. Desgewenst kan het diner afgesloten worden met een koffie en likeur in het souterrain. Zijn jullie met een minder grote groep en willen jullie graag een informeler diner, dan zijn daar ook alle mogelijkheden voor, zoals de grachtenkamer met prachtig uitzicht op de slotgracht.

 

Voor de culinaire invulling en mogelijkheden van jullie huwelijksdiner zullen wij jullie graag adviseren. Neem hiervoor contact met ons op of vraag via onze website naar meer informatie en mogelijkheden.

 

shadow