Bruiloften

 

Je hoeft niet in sprookjes te geloven om op een kasteel te kunnen trouwen, bij Den Alerdinck kan dat.

 
Trouwen is mogelijk op de Historische Buitenplaats Den Alerdinck, waar jullie de hele huwelijksdag inclusief receptie, diner en/of feest kunnen (laten) organiseren. Jullie krijgen deskundig advies van onze eigen ervaren weddingplanners. In overleg met jullie, stellen wij een ontspannen programma samen voor jullie huwelijksdag, deze kan plaatsvinden in de fraaie salons van het kasteel, het schitterende koetshuis, of in een van onze prachtige tuinen, jullie keuze is hierin centraal, zodat het voor iedereen genieten wordt. Willen jullie je huwelijksdag echt in stijl afsluiten, blijf dan slapen in het Koningshuis, zodat jullie ’s ochtend bij het ontbijt nog rustig kunnen napraten.
 
Binnen trouwen? Of toch buiten?

Bij mooi weer kan er buiten worden gehuwd in het prachtige park omgeven door een gracht en voorzien van diverse waterpartijen. Aansluitend aan de ceremonie en receptie kan een diner in de boomgaard of in het koetshuis genoten worden. De Historische Buitenplaats is exclusief voor jullie en jullie gasten. Zit het weer op het laatste moment niet mee, dan zijn er verschillende mogelijkheden om het feest naar binnen te verplaatsen. Niet alleen in de zomer is de Historische Buitenplaats prachtig, in de winter ziet het kasteel met zijn bevroren slotgracht er uit als een waar sprookje.
 
Een unieke locatie in Nederland voor een unieke dag in jullie leven, wie kan zich nog meer wensen. Kijk snel verder op onze website, of neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Graag nodigen wij jullie uit voor een persoonlijk adviesgesprek, waarbij jullie meteen de Historische Buitenplaats goed kunnen bekijken.
 

shadow